Sivustopaketit

Uudet sivustopakettimme kehittämishankkeisiin

Oletko hakemassa kehittämistukea liiketoimintasi digiloikkaan? Olemme juuri paketoineet sivustojen ja verkkokauppojen suunnittelupalvelut valmiiksi sivustopaketeiksi, jotka istuvat hyvin yritysten kehittämishankkeisiin. Katso alta mitä sivustopakettimme sisältävät ja jätä yhteystietosi niin otamme yhteyttä sinuun.

Kehittämistukea uusiin liiketoimiin, kuten verkkokaupan avaamiseen

Juuri nyt on oikea aika investoida yritystoiminnan jatkuvuuteen ja kilpailukyvyn kasvattamiseen. Poikkeukselliset olosuhteet synnyttävät aina uusia läpimurtoja. Vaikka maailma pysähtyi, luo liiketoiminnallesi mahdollisuus kasvaa nyt.

Uusien liiketoimien käynnistämiseen voit hakea kehittämistukea. Tiesithän, että esimerkiksi ELY-keskukset ja alueellisesti Leader-ryhmät rahoittavat yritysten kehittämisohjelmia jopa 100% julkisella tuella? Maaseudulla toimiville uusille yrityksille suunnattu perustamistuki sopii esimerkiksi verkkokaupan toteuttamiseen.

Kun suunnittelet uutta projektia yrityksellesi, sinun kannattaa ehdottomasti tiedustella kunnaltasi tai ELY-keskukselta millaisia yritystukia voit saada.

Valmiit sivustopaketit hankkeellesi

Sivustopakettien hinnat ovat voimassa 31.12.2020 saakka.

Verkkosivujen päivitys

Ovatko WordPress-kotisivusi vanhentuneet vai haluaisitko täydellisesti päivittää ulkoasun ja tuoda uusia toimintoja sivustolle? Päivitämme yrityksesi kotisivut sinun tavoitteidesi mukaan, huolehdimme sisältöjen tuottamisesta ja halutuista toiminnoista.

  • Sivustoalustan ja ulkoasun päivitys
  • Sisällöntuotanto ja toiminnot sivustolle
  • Analytiikkatyökalujen käyttöönotto

Hinta 3 200,00 € + 24% ALV

Uuden yrityksen kotisivut

Kotisivut ovat yrityksen tärkein käyntikortti. Kehitämme yrityksesi tarpeiden mukaisen WordPress-sivuston, huolehdimme sisältöjen tuottamisesta, kuvien lisäämisestä ja opastamme sinut sivuston sisältöjen sekä päivitysten ylläpitoon.

  • Sivuston suunnittelu WordPressillä
  • Sisällöntuotanto sivustolle
  • WordPress-sivuston käytönopastus

Hinta 3 200,00 € + 24% ALV

WooCommerce-kauppa

Laajennatko liiketoimintaasi verkkokauppaan? Autamme sinua WooCommerce-kaupan luonnissa kehittämällä yrityksesi visuaalista ilmettä tukevan WooCommerce-teeman ja huolehdimme tarvittavien sovellusintegraatioiden määrityksestä.

  • Verkkokaupan ulkoasun suunnittelu
  • Sisällöntuotanto ja toiminnot sivustolle
  • Sovellusintegraatioiden määritys

Hinta 3 200,00 € + 24% ALV