WooCommerce-kauppa

WooCommerce-verkkokauppa yrityksellesi

Internet-yrittäjyys ei katso paikkaa tai rajoja. Verkossa myyminen on ollut jo useita vuosia kasvava markkina, mutta juuri nyt digiloikkaa otetaan nopeammin kuin ikinä. Kuinka varmistat, että yritykselläsi on mahdollisuudet kasvaa ja toimia tänä aikana?

Yritysten ansaitsema hyöty ja menestys verkkokaupan perustamisesta rakentuu pitkäjänteisesti. Mielestämme lähes jokaisessa verkkokaupassa maksimaalisen hyödyn tavoitteleminen lähtee asiakkaan ostopolun ja -kokemuksen hahmottamisesta sekä sen valjastamisesta verkkokaupan suunnitteluun.

Mikä on WooCommerce?

WooCommerce on ilmainen WordPress-lisäosa, jolla saat verkkokauppatoiminnot WordPress-sivustolle käyttöösi. Lisäosan asentamisen jälkeen WordPress-sivusi laajenevat täysimittaiseksi verkkokaupaksi.

Miksi kannattaa käyttää WooCommercea?

Avoimeen lähdekoodiin perustuva WooCommerce on tietoturvallinen ja ilmainen ohjelmisto niin pienen kuin isonkin verkkokaupan ylläpitämiseen. Sinun ei tarvitse erikseen ostaa verkkokauppa-alustaa, vaan voit tutussa WordPressin ohjausnäkymässä hallinnoida verkkokauppaasi.

Muihin verkkokauppa-alustoihin, kuten Shopifyhin ja MyCashFlowiin verrattuna, WooCommerce on täysin muokattavissa oleva alusta, jolloin verkkokaupan design ja toiminnot voidaan räätälöidä juuri asiakkaidesi ostopolun mukaan.

Millaisia kuluja WooCommmerce-kaupasta syntyy?

WooCommerce-kaupan kuluja voidaan tarkastella sen täydellä teholla ja tuotannossa toimimisen näkökulmasta.

Verkkotunnus ja kotisivutila

Tarvitset ensiksi verkkotunnuksen ja kotisivutilan. Verkkotunnuksista maksetaan vuosittain uusintamaksua, joka on yleisimmillä päätteillä (.fi, .com, .org jne.) 10 – 25 euroa. Kotisivutilasta eli webhotellista maksetaan pääasiassa vuosimaksua tai kuukausittain vuokraa, jonka hinta on noin 4 – 30 euroa / kk. Kotisivutilan hintaan vaikuttaa käytettävien resurssien ja kapasiteetin määrä.

Niin WordPress kuin WooCommerce ovat ilmaisia sisällönhallintajärjestelmiä. WordPress-alustan ja WooCommerce-lisäosan käytöstä ei siis tarvitse ylimääräistä.

Maksunvälitys

Asiakkaiden tekemien tilausten maksamisessa käytetään lähes aina maksunvälityspalvelua, jonka kautta asiakkaat voivat maksaa ostoksensa heti esimerkiksi verkkopankissa tai maksukortilla. Maksunvälityspalveluiden hinnoittelu perustuu kiinteään kuukausimaksuun ja prosenttimääräiseen osuuteen per maksutapahtuma.

Toimitustavat

Maksunvälityspalveluiden lisäksi tarvitset verkkokauppasi fyysisille tuotteille sopivat toimitustavat. Mielestämme helpoin tapa huolehtia tuotteiden toimituksesta on hyödyntää verkkopalveluita, joissa voit aloittaa uuden tilauksen toimittamisen.

Suomessa esimerkiksi Shipit on kustannustehokas palvelu asiakkaiden tilaustoimituksiin kotimaan sisällä ja kansainvälisessä toiminnassa myös ulkomaille. Palvelussa tehtävät lähetykset hinnoitellaan pakettikoon, toimitusajan sekä käytettävän kuljetusyhtiön mukaan. Näissä yksittäisen lähetyksen hinta on noin 5 – 10 euroa.

Millaisen WooCommerce-kaupan saat meiltä?

Laajan WordPress- ja WooCommerce-osaamisen kautta suunnittelemme erilaisille asiakkaille räätälöityjä verkkokauppoja. WooCommerce-kauppojen suunnittelua ohjaa ostokokemuksen rakentaminen laadukkaan käyttöliittymän sekä juuri oikeiden maksu- ja toimitustapojen valinnasta.

Kehitämme sinulle täysin oman WooCommerce-teeman tukemaan verkkokauppasi imagoa, jossa huolehdimme valinnaisten lisätoimintojen ohjelmoinnista sekä maksu- ja toimitustapojen konfiguroinnista.

Sinun ei aina kuitenkaan tarvitse yhdessä yössä ryhtyä kokoaikaiseksi verkkokauppiaaksi, vaan yksinkertaisimmillaan pääset liikeelle WooCommercen tarjoamilla verkkokauppatoiminnoilla myös ilman maksunvälityspalveluita ja pakettitoimittajaa. Kenties haluat myydä verkossa vain virtuaalisia tuotteita, kuten verkkovalmennuksia tai e-kirjoja.

Kuinka paljon WooCommerce-kaupan suunnittelu maksaa?

Kuten verkkosivustojen suunnittelussa, WooCommerce-kaupan käyttöliittymän ja ulkoasun suunnittelun hinta muodostuu käytettävästä ajasta projektissa. Vaativat verkkokauppaprojektit vievät luonnollisesti enemmän aikaa, jolloin projektin hinta on myös korkeampi.

WooCommerce-kaupan tilaaminen meiltä maksaa noin 700 – 5 000 euroa. Kun tarvitset asiantuntijan apua ja osaamista verkkokaupan suunnitteluun, autamme sinut alkuun verkkokauppiaana. Pyydä meiltä rohkeasti tarjous projektillesi!