WordPress-kotisivut

Ovatko yrityksesi kotisivut isossa roolissa markkinoinnin ja asiakashankinnan toteuttamisessa? Tunnetko, että hyvillä verkkosivuilla pystyisit saavuttamaan ennenkokematonta potentiaalia myynnin kasvattamisessa? Olemme toteuttaneet kymmeniä verkkosivustoja erilaisille asiakkaille. Toivottavasti saamme palvella teitäkin.

Digimaailmassa on mahtava kehittää sivustoja, jossa koodin valjastaminen kaupankäyntiin luo kilpailuetua ja helpottaa yrittäjän työtä. Ratkaisevaa on myös ylläpitää säännöllisesti verkkosivuja, jonka ei alkuunkaan tarvitse olla tuskallinen ja lisätyötä vaativa prosessi. Tämän vuoksi olemme keskittyneet WordPress-kotisivujen kehittämiseen.

Maailman suosituin alusta kotisivujen tekemisessä

Yli 30% maailman verkkosivuista on toteutettu WordPress-alustalla. Niin suuretkin uutissivustot kuin jopa autotehtaat hyödyntävät WordPressiä digimarkkinoinnissa kuin julkaisemisessa. WordPress-sivuston voi myös valjastaa verkkokaupaksi WooCommercen avulla!

Minkälaisia sivustoja WordPressillä voi rakentaa?

Vaikka WordPressin oletustoiminnot keskittyvät bloggaamiseen, sen toimintoja voi laajentaa WordPress-teeman ja -lisäosien avulla. Aiemmin esitellyn WooCommercen lisäksi sivuston voi rakentaa yksinkertaiseksi laskeutumissivuksi tai monikieliseksi verkkoportaaliksi palvelemaan miljoonia käyttäjiä. Joissain tilanteissa WordPress voidaan liittää osaksi digikokonaisuutta, jossa vain sen blogitoimintoja hyödynnetään tiedottamisessa. Isotkin nimet, kuten Mercedes-Benz ja NASA käyttävät WordPressiä voimanlähteenä uutisointiin.

Millaiset WordPress-kotisivut saat meiltä?

Toisin kuin monet mainostoimistot tekevät, me kehitämme asiakkaillemme uniikkeja WordPress-kotisivuja. Rakennamme nollasta täysin oman WordPress-teeman ja koodaamme yksittäiset toiminnallisuudet itse.

WordPress-yhteisössä on varsin tavallista, että kaivatut toiminnot pyritään nopeasti ratkaisemaan ylimääräisillä lisäosilla, joiden laaja määrä kuormittaa sivuston suorituskykyä. Meidän mielestä on paljon arvokkaampaa kehittää asiakkaalle persoonallinen ja tietoturvallinen sivusto laadukkaalla koodaamisella.

WordPress-kehittämisen toimintatapoihimme kuuluu miellyttävän käyttökokemuksen suunnittelu, hakukonenäkyvyyden huomioiminen sekä ennen kaikkea tietoturvallisen kokonaisuuden luominen. Saat näyttävät ja kaupallisesti tehokkaat kotisivut yrityksellesi.

Mikä on WordPress-kotisivujen hinta?

WordPress-kotisivujen hinta riippuu pääasiassa projektiin käytettävästä ajasta ja halutuista toiminnoista. Kokemustemme perusteella sivustojen rakentamisessa eniten aikaa menee käyttöliittymän ja ulkoasun kehittämisessä. Jos sivusto on kooltaan varsin laaja ja se koostuu lukuisista sivuista, näissä usein tarvitaan lisätoimintoja toteuttamaan sivuston tarkoitusta.

Meillä kotisivujen hinta on keskimääräisesti 600 – 4 000 euroa. Koska jokainen sivustoprojekti on yksilöllinen, emme voi tarjota kiinteitä kotisivupaketteja.