Yritys

Mitä Essentum Group Oy tekee?

Essentum Group Oy on suomalainen WordPress-kehittämiseen erikoistunut yritys ja internet-palveluntarjoaja. Palveluvalikoimaan meillä kuuluvat WordPress-kotisivujen ja WooCommerce-kauppojen suunnittelu sekä hostingpalveluiden tarjoaminen Uphost -brändillä.

Toimintamme alkoi vuonna 2018 elokuussa Essentum -toiminimellä, jolloin huolehdimme vain pienen asiakaskunnan verkkosivujen suunnittelusta ja digimarkkinoinnin palveluiden tuottamisesta. Jatkuva kehitystyö yrityksessämme on luonut meille kilpailukykyä ja jalansijaa alalla toimimiseen, jossa olemme aina pyrkineet menemään vastavirtaan.

Essentum Group Oy:n taustalla on tähän päivään mennessä jo 7 vuoden kokemus internet-liiketoiminnasta. Käytännössä tämä on tarkoittanut noin 9 000 tuntia digimarkkinointia, internet-tietoliikenteen opiskelua ja koodausta.

Tavoitteena paras asiakaskokemus hosting- ja verkkotunnuspalveluista

Toiminnassamme keskitymme kasvattamaan asemaamme hosting- ja verkkotunnuspalveluiden tarjoajana Suomessa. Uskomme olevamme ainutlaatuinen ja valtavan potentiaalin omaava internet-palveluntarjoaja, jossa osaamisemme loistaa asiakasryhmiemme käyttämien sivustojen ylläpidossa.